Sähkösuunnittelu

Kohteemme vaihtelevat asuinrakennukskohteista aina 3D-tietomallinnettaviin laajoihin liikekiinteistöihin sekä teollisuuskohteisiin.

Osaamisalueemme

Asuinrakennukset

Liikekiinteistöt

Teollisuus

Terveysasemat

Vahvalla ammattitaidolla ja laadukkaalla suunnittelulla minimoidaan lisätyökustannukset urakointivaiheessa.

Sunnittelu

Tarjoamme laadukasta ja joustavaa sähkösuunnittelua asuinrakennuksista vaativiin teollisuuskohteisiin. Innovatiivinen ja kustannustehokas suunnittelumme takaa turvalliset ja toimivat sähköjärjestelmät.

Käytössämme ovat aina uusimmat ohjelmistot, jotka takaavat suunnittelun kustannustehokkuuden ja joustavan yhteistyöskentelyn muiden suunnittelualojen kanssa. Meiltä saat sähkösuunnitelmat myös tietomallinnettaviin uudiskohteisiin. Tietomallinnuksen tärkeys on korostunut rakennusten suunnittelussa ja lisäksi vuoden 2025 alusta lähtien uusi rakennuslaki edellyttää lupakuvien rinnalle myös tietomalleja.


Tele- ja turvajärestelmät

Tele- ja turvajärjestelmät käsittävät suuren määrän erilaisia järjestelmiä. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi asuinkiinteistöjen osalta yleisimpiä kiinteistöjen tele- ja turvajärjestelmiä ovat esimerkiksi yleiskaapelointi-, antenni- sekä palovaroitinjärjestelmä. Laajemmissa kohteissa järjestelmien määrä yleisesti kasvaa ja jopa moninkertaistuu.

Valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnittelua pääsääntöisesti kaikissa kohteissamme. Hyvällä valaistussuunnittelulla valaistuksesta saadaan tarkoituksen mukainen ja silmää miellyttävä. Järkevillä valaistusohjausratkaisuilla saadaan minimoitua energiankustannuksia sekä käyttö ja ohjaus intuitiiviseksi.

Korjausrakentaminen

Yrityksellämme on vahva osaaminen kiinteistöjen sähköjärjestelmien korjausrakentamisesta. Esimerkiksi As Oy kiinteistöjen saneeraussuunnittelusta on kertynyt kokemusta sadoista kohteista. Tarjoamme saneeraussuunnittelua myös kokeneen yhteistyöverkostomme kanssa kokonaisvaltaisesti käsittäen LVI-, sähkö- ja rakennetekniikan.

Tärkeää on, että asiakkaan ja suunnittelijan välinen yhteistyö on saumatonta. Olemme aktiivisesti yhteydessä varmistaaksemme, että projektiin liittyvät osapuolet pysyvät ajan tasalla hankkeen etenemisestä.

Yritys

Sähkösuunnittelu Rannisto Oy                    

Y-tunnus: 1067153-7

Kalevankatu 10, 60100 Seinäjoki                                                         

Komeetankatu 1, 02210 Espoo

Yhteystiedot

Karri Rannisto | 044 570 0089 | sahkosuunnittelu@rannisto.onmicrosoft.com

Rene Rannisto | 040 960 5293 | rene@rannisto.onmicrosoft.com  

Anneli Rannisto | 040 518 6709 | sahkosuunnittelu@rannisto.onmicrosoft.com