Kuntoarviot-ja tutkimukset

Yrityksellämme on pitkä kokemus kuntoarvioiden ja -tutkimusten osalta ja niitä on yrityksen yli 20 toimintavuoden aikana on tehty jo yli 1000.

Osaamisalueemme

Asuinrakennukset

Liikekiinteistöt

Teollisuus

Terveysasemat

Yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme kuntoarvioita ja -tutkimuksia kokonaisvaltaisesti käsittäen LVI-, sähkö- ja rakennetekniikan.


Kuntoarviot

Kuntoarvion yhteydessä arvioidaan laitteiston jäljellä oleva käyttöikä, laaditaan toimenpide-ehdotus ja kustannusarvio sekä selvitetään toimenpiteiden turvallisuusvaikutukset. Kuntotutkimuksen tilaaja saakin selkeät ohjeet toimenpiteiden toteuttamiseksi. Hyvin laadittu kuntoarvio antaa tarkat lähtötiedot taloyhtiöille kiinteistön sähköjärjestelmien nykykunnosta ja tulevista saneeraustarpeista.

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimuksen perusteella selvitetään kiinteistön sähköjärjestelmän kunto sekä mahdolliset sähköturvallisuuspuutteet mutta tämä tehdään osin kattavammin kuin kuntoarviossa. Kuntotutkimuksessa käytetään hyväksi mm. lämpökameraa ja analysaattoria. Kuntotutkimuksen yhteyteen on taloudellista teettää myös sähkölaitteiston määräaikaistarkastus, jonka tarkastusväli on yleisesti 10 vuotta.

Yritys

Sähkösuunnittelu Rannisto Oy                    

Y-tunnus: 1067153-7

Kalevankatu 10, 60100 Seinäjoki                                                         

Komeetankatu 1, 02210 Espoo

Yhteystiedot

Karri Rannisto | 044 570 0089 | sahkosuunnittelu@rannisto.onmicrosoft.com

Rene Rannisto | 040 960 5293 | rene@rannisto.onmicrosoft.com  

Anneli Rannisto | 040 518 6709 | sahkosuunnittelu@rannisto.onmicrosoft.com