Sähkösuunnittelu

Tarjoamme laadukasta ja joustavaa sähkösuunnittelua niin yksinkertaisiin kuin hyvinkin vaativiin tarpeisiin. Innovatiivinen ja kustannustehokas suunnittelumme takaa energiatehokkaat ja toimivat sähköjärjestelmät. Sähkösuunnittelussa tärkeintä on ammattitaito. Lisäksi hyvällä suunnittelulla minimoidaan lisätyökustannukset urakointivaiheessa. Erityisesti isommissa saneerauskohteissa on oleellista tuntea vanhoja järjestelmiä ja määräyksiä.

Kohteemme vaihtelevat omakotitaloista ja laajoista teollisuus- sekä liikerakennusten sähkösuunnitelmista aina linjasaneerauskohteisiin. Sähkölaitteiden, valaistuksen sekä pistokkeiden sijainti on oleellinen kohteiden toimivuuteen vaikuttava tekijä. Siksi on tärkeää laatia huolellinen sähkösuunnitelma yhdessä erikoistuneen sähkösuunnittelijan kanssa. Sähkösuunnitelmissa on tärkeää asiakkaan ja suunnittelijan välinen saumaton yhteistyö.

Sähkösuunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja miettiä, mitä erilaisia tarpeita ja vaatimuksia on kohteelle. Esimerkiksi omakotitalojen osalta kannattaa miettiä erilaisia älyratkaisuja, jos halutaan kodin erilaisia järjestelmiä säätää myös kotoa poissa ollessa.


Kuvia kohteista

 

Julkisivuremontin yhteydessä tehty sähkösaneeraus

Taloyhtiön uima-allasosaston saneeraus

Vanhan kanalan saneeraus juhlatilaksi